Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed De ce apare impotența în viața unui bărbat? Despre cauze și cum redobândești controlul

De ce apare impotența în viața unui bărbat? Despre cauze și cum redobândești controlul


Publicat în: 2022-11-21
Dacă te-ai obișnuit să auzi sau să citești mereu despre aceleași cauze de impotență, această pagină este pentru tine. Nu doar factorii psihologici sau bolile cronice te împiedică să ai o viață sexuală împlinită.

Înainte, cercetătorii au explicat impotența ca urmare a înaintării în vârstă, după care pe seama factorilor psihologici. Acum, specialiștii descoperă un spectru mult mai amplu de factori ce conduc la impotență. Și că două treimi dintre bărbații din întreaga lume se confruntă cu impotență la un moment dat în viață.

Indiferent de vârstă, experiență sau istoric psihologic, există o mulțime de alte cauze, inclusiv fizice, ce cauzează impotență în rândul bărbaților tineri. Iată ce spun cele mai noi studii despre cauzele impotenței și despre cum să-ți redobândești controlul, plăcerea și potența în dormitor.

Astăzi se iau în calcul și factorii medicali

Ai fost obișnuit dintotdeauna cu aceleași explicații: că există factori psihologici și factori fizici care te conduc la impotență. Că bolile cronice, cancerul, vârsta, obezitatea, dezechilibrul de testosteron sau factori psihologici ca depresia, anxietatea, jena, oboseala și stresul sunt potențiale cauze ale impotenței.

Iar aceste lucruri nu sunt false. Într-adevăr, este posibil ca acestea să se afle printre motivele pentru care te confrunți cu impotență. Și totuși, e frustrant când știi că nu ai niciuna dintre aceste probleme, și totuși nu poți avea o erecție pompată și virilă care să te conducă pe tine și pe parteneră către orgasme intense.

Iar aici intervin cele mai recente cercetări. Conform studiilor Harvard Medical School, pe lângă factorii fizici și psihologici, există și factori medicali ce conduc către disfuncție erectilă. Aceștia joacă un rol foarte important în cele mai multe cazuri de impotență, și reprezintă o cheie în diagnosticarea și tratarea corectă pentru a te bucura din nou de o viață sexuală împlinită. Iată 3 dintre cei mai importanți factori medicali din spatele impotenței, erecției slabe și insatisfacției sexuale a unui bărbat:

1. Leziuni la nivel nervos

Este necesar ca nervii corpului tău să funcționeze optim ca să poți obține și menține o erecție puternică. Atunci când suferi de leziuni la nivel nervos, spre exemplu din cauza unor răni la nivelul coloanei vertebrale sau în urma unui infarct, aceste lucruri pot reprezenta o importantă cauză pentru impotență.

2. Flux sanguin slab

Un flux sanguin slab către penis va afecta puternic calitatea erecției. Atunci când circulația sângelui nu este optimă în zona intimă, este imposibil să te bucuri de o erecție pompată, astfel că aceasta devine slabă și de scurtă durată. Ceea ce indică rapid un factor important pentru disfuncție erectilă.

3. Efecte adverse ale medicamentelor

Nu doar depresia și anxietatea – care sunt factori psihologici – conduc la impotență. Ci și efectele adverse ale tratamentelor pentru diverse probleme psihologice. Deși poate că ai scăpat de depresie, de stres și de alte probleme la nivel psiho-emoțional, efectele adverse ale medicamentelor te pot afecta pe termen lung. Ceea ce înseamnă că în funcție de tratamentul medicamentos pe care l-ai urmat, acesta ar fi putut să distrugă echilibrul la nivelul neurotransmițătorilor din organismul tău. Iar rezultatul este că interferează cu satisfacția ta sexuală, conducându-te la impotență.

UP ca să restabilești controlul în dormitor

Conceput special pentru stimularea potenței, UP este un supliment natural care te ajută să îți redobândești controlul în dormitor și erecția puternică, indiferent de cauzele ce au condus la impotență. Este arma secretă prin care depășești simptomele de disfuncție erectilă, pentru că îți susține virilitatea și energia ca să creezi tensiune sexuală și momente intime pline de plăcere.

Cu o formulă din plante atent selecționate, UP învinge cu succes piedicile oricăror factori fizici, psihologici sau medicali care îți creează impotență, direcționând fluxul sanguin către erecție și pompând-o la dimensiuni maxime. Cu UP, toate secretele potenței și ale satisfacției sexuale se află într-o singură capsulă. Intensifică-ți plăcerea și orgasmele cu soluția perfectă când te confrunți cu impotență – indiferent de cauze.