Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed Cum stai cu nivelul de testosteron?

Cum stai cu nivelul de testosteron?


Publicat în: 2019-11-11
Te simți fără energie azi. Cam letargic, de sex nici nu poate fi vorba... Poate e abundența de pizza și bere din ultima perioadă, sau poate e nivelul de testosteron, cum ai citit printr-o revistă când așteptai la dentist. Măcar nu ești singurul care e deficitar la acest capitol, căci vânzările de suplimente care au la bază acest hormon au crescut dramatic în ultimii ani.

Hormonul masculin este deosebit de important într-o multitudine de procese din organism, bebelușii îl cunosc încă dinainte de a se naște, la adolescență te lovește din plin și îți va afecta starea de spirit pentru tot restul vieții. În zilele noastre, a ajuns să fie răspunsul universal pentru orice bărbat care trece printr-o perioadă mai nefavorabilă. Dar chiar ai nevoie de el?

E psihologic

Bărbații pun mare preț pe un nivel crescut de testosteron, iar un nivel mare îți crește încrederea în tine și, evident, nivelul de energie și pofta de sex. Dar să știi că nu întotdeauna un nivel scăzut înseamnă că ești slab și ramolit, precum un nivel crescut nu te face instant Terminator.

Cum știi dacă e prea puțin?

Fii atent dacă prezinți ceva mai des următoarele simptome: probleme de erecție, lipsă de energie pe termen lung (nu se pune dacă te-ai culcat la 5 dimineața după o noapte de beție), nu ai chef de sex nici dacă îți promite o partidă în trei. Bine, ocazional oricine mai trece și printr-o pasă proastă, dar dacă te recunoști în liniile de mai sus pentru mai mult de o lună de zile, ar fi bine să mergi la niște analize.

Cum afli nivelul real?

Pentru a fi sigur, e bine să faci testul de două ori, deoarece nivelul acestui hormon fluctuează destul de mult. De exemplu, va crește puternic dimineața devreme, după ce te trezești, sau după o sesiune de exerciții la sala de forță. Așa că încearcă să te testezi într-o zi tipică, fără excepții sau situații speciale.

Ce să faci dacă nivelul e scăzut?

Cel mai bun drum de urmat e cel al unui trai mai sănătos, iar organismul se va autoregla. Mai puțin stres, mai multă odihnă și scapă de cele 8 kilograme pe care ai promis că le dai jos de la Crăciun. Știi că o cantitate mare de grăsime abdominală este legată de o creștere a nivelului de estrogen? Adică hormonul feminin. Dă jos grăsimea cât mai repede. Iar dacă vezi că simptomele tot nu dispar, ar trebui să discuți cu un medic, care îți va prescrie niște suplimente hormonale.

Cum te descurci în pat?

Ai o prietenă drăguță și răbdătoare, dar toate au limita lor. Așa că dacă nu vrei să o pierzi din cauza unei perioade mai nefaste, îți sugerez să te înarmezi din timp cu Potemax, nu trebuie prescris de medic căci e total natural, și te va ajuta să îți îmbunătățești erecția și pofta de sex. Știi că schimbarea stilului de viață se va vedea în timp, nu peste noapte, deci până te vei încadra în limite normale cu nivelul de testosteron, ajută-te cu Potemax și nu-ți lăsa prietena dezamăgită. Formula naturală din Potemax stimulează virilitatea și potența întregului organism și te va ajuta să fii la înălțime.