Frunze verzi pentru sănătate din belșug
Vine
primăvara și ne putem în sfârșit înfrupta din bunătățile proaspete
aflate la
îndemâna noastră în acest anotimp minunat. În curând vom avea parte de
o
vitaminizare pe cinste care ne va face organismul să explodeze de
energie. Ne
vom curăța sângele de toxinele acumulate peste iarnă și intestinele de
reziduurile rămase în urma meselor copioase pe care le-am tot ingerat
de-a
lungul timpului. Vine sezonul salatelor crocante, al băuturilor cu
miros amărui
de verde crud, al fibrelor și al fructelor de primăvară. Să înceapă
anotimpul
sănătății naturale!
Ce-ați zice de niște urzici țepoase?
Urzicile
se culeg la început de primăvară și au niște proprietăți fantastice de
detoxifiere, remineralizare și calmare a inflamațiilor tubului
digestiv. Se pot
consuma în starea lor naturală, ca adaosuri excelente în băuturi de tip
smoothie sau în salate sau se pot transforma în ceaiuri medicinale
pentru cei
care nu suportă ideea de urzici crude. Oricum ar fi ingerate, urzicile
își vor
face bine treaba stopând anemiile, puseele de diaree, oferind din
belșug
vitamine din grupul B, C, A, K și minerale prețioase.
Vrea cineva leurdă?
Leurda
are o aromă de usturoi dar mult mai fină și mai estompată. Se găsește
primăvara
prin păduri. Se culege și se prepară sub formă de salate sau pesto
verde aromat
perfect pentru o porție de paste delicioase. Consumând leurdă scăpați
de o
mulțime de radicali liberi pentru că proprietățile antioxidante ale
aceste
plante sunt nenumărate. Are efecte benefice mai ales asupra inimii și
vaselor
de sânge, reducând tensiunea arterială și nivelul crescut de
colesterol.
Păpădie pentru toată lumea
Frunzele
de păpădie sunt amărui și extrem de benefice în bolile de ficat și
colecist.
Suferinzii de hepatită, ciroză, litiază biliară sau gastrită știu cât
bine poate
face această plantă aparent neînsemnată. Substanțele amare contribuie
la
digestia grăsimilor prevenind episoadele de indigestie, balonări,
grețuri și
vărsături. Salatele crude de păpădie se consumă atunci când frunzele
sunt
fragede, adică la începutul sezonului. În rest, se prepară ceaiuri
medicinale,
siropuri sau tincturi de păpădie utilizate în afecțiunile sistemului
digestiv.
Pentru ca totul să fie perfect,
adăugați probiotice!
Curele
de detoxifiere și vitaminizare trebuie să fie întotdeauna completate cu
probiotice
de calitate. Aceste bacterii benefice existente în intestinul nostru
sunt
distruse în anumite perioade de timp de excesul de antibiotice sau alți
factori
nocivi care ne lasă fără apărare în fața bacteriilor patogene.
Echilibrul din
intestinul nostru trebuie menținut constant pentru a nu da loc
infecțiilor
bacteriene sau fungice de tip candida sau altor probleme.
ThreeLac
este un supliment alimentar prin care puteți introduce în interiorul
intestinului trei tipuri de probiotice importante pentru echilibrarea
florei
microbiene și corectarea dezechilibrului creat în timp. Suplimentul
este sub
forma unui praf, foarte simplu de adăugat unei băuturi, are un gust
plăcut și o
eficiență sporită. Folosind ThreeLac veți observa o diminuare a
simptomelor
caracteristice dezechilibrului intestinal și anume balonări, alergii,
indigestii, pusee de candidoză și alte neplăceri cauzate de
proliferarea
necontrolată a bacteriilor patogene în intestin.
Primăvara
este anotimpul reparațiilor, al începuturilor noi, al sănătății și al
regenerării! Să fie verde! Să fie sănătate! Să fie probiotice!