Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed E posibil să previi disfuncția erectilă? Totul despre scăderea șanselor să suferi de impotență

E posibil să previi disfuncția erectilă? Totul despre scăderea șanselor să suferi de impotență


Publicat în: 2023-01-10
Nimeni nu își dorește să se confrunte cu efectele impotenței, așa că în loc să te gândești la tratamente în viitor, te-ai întrebat vreodată dacă și cum este posibilă prevenirea disfuncțiilor erectile?

Disfuncțiile erectile sunt supărătoare, indiferent de natura acestora. Pentru că, așa cum sugerează chiar denumirea lor, îți compromit funcția sexuală. Ești lăsat cu erecții nesatisfăcătoare și cu imposibilitatea de a simți plăcerea împlinitoare a partidelor de succes.

Tocmai de aceea, prevenirea disfuncțiilor sexuale este întotdeauna primul pas recomandat pentru a evita confruntarea cu impotența odată cu înaintarea în vârstă. Este întotdeauna mai ușor să previi decât să tratezi. Iar atunci când miza este un aspect atât de important precum viața amoroasă, ai toate motivele să depui efort pentru a evita orice obstacol în calea plăcerii. Iată care sunt cauzele impotenței cele mai frecvente și cum poți reuși cu succes prevenirea disfuncțiilor erectile.

Echilibrează-ți dieta urmând un plan alimentar

O mulțime de aspecte legate de starea de sănătate își au rădăcina în alimentație. Cauzele impotenței nu fac excepție. Deseori obezitatea și alimentația nesănătoasă, predominate de fast-food și alimente foarte procesate, sunt cauza principală a apariției disfuncțiilor erectile. Îmbunătățirea alimentației și adoptarea unei diete echilibrate, bogate în fructe și legume, este o primă soluție recomandată de către specialiști.

Din păcate, însă, este foarte ușor să ți se spună de fiecare dată “schimbă-ți alimentația”. Și este foarte dificil să pui acest lucru în practică. Mai ales atunci când ai un stil de viață haotic, ocupat, și obiceiuri alimentare nesănătoase foarte bine stabilite. Nu doar că este greu să renunți la alimentele care îți fac rău, ci este dificil să le reduci, și chiar să le conștientizezi.

Tocmai de aceea, adevărata soluție nu este doar să-ți schimbi dieta, ci să îți regăsești echilibrul nutrițional urmând un plan alimentar. Întocmește un plan, în care să ții cont de macronutrienții și micronutrienții necesari unui stil de viață sănătos. Cu fiecare masă organizată, este mult mai ușor să restabilești un echilibru și o rutină sănătoasă. Astfel îți poți asigura aportul de vitamine, minerale și resurse energetice necesare pentru îndeplinirea activităților zilnice, vitalitate și prevenirea disfuncțiilor erectile, care vor avea drept consecință o viață sexuală împlinită.

Atenție la greutate

O greutate corporală optimă și o dietă echilibrată merg mână în mână. După cum numeroase studii o demonstrează, obezitatea este un factor cheie în declanșarea și agravarea disfuncțiilor erectile. Drept rezultat, evitarea problemelor cu greutatea va fi un important pas înainte pentru prevenirea disfuncțiilor erectile.

Cu o activitate fizică regulată și o alimentație optimă, menținerea unei greutăți ideale a corpului te va ajuta să previi diabetul, să eviți presiunea sangvină crescută, să reduci inflamațiile din corp și să crești nivelul testosteronului. Toate aceste îmbunătățiri în planul sănătății vor avea efecte benefice neprețuite în prevenirea disfuncțiilor erectile și lupta cu impotența.

Asigură-te că fiecare partidă de sex este un succes

Nu în ultimul rând, atunci când toate celelalte aspecte ale sănătății sunt bine puse la punct, este esențial să rămâi activ sexual pentru a preveni impotența. Asta, și să te asiguri că fiecare partidă îți aduce plăcere la superlativ. Legătura este simplă, pentru că toate aceste lucruri sunt interconectate.

Atunci când fiecare partidă de amor îți aduce satisfacția orgasmelor puternice, atingerilor electrizante și plăcerii partenerei care strange în mână așternuturile pierzându-și controlul sub mișcările tale, îți vei alimenta apetitul sexual și dorința de a o face din nou. Atunci când ai dorințe puternice, rămâi activ sexual și îți păstrezi nivelul de testosteron și serotonină în parametri optimi. Iar atunci când rămâi activ sexual și ai un nivel ideal de testosteron, reușești cu succes prevenirea disfuncțiilor erectile, asigurându-ți în continuare momente fierbinți memorabile.

Partide lungi și erecții ferme cu UP

Pentru puțin ajutor cu stimularea potenței, a dorinței sexuale și a nivelului testosteronului atunci când erecțiile par să te saboteze, nu ezita să folosești UP! Un supliment natural pentru ultra potență pe bază de ingrediente cu proprietăți esențiale virilității bărbaților, fiecare capsulă îți garantează erecții puternice, pompate la maximum pentru plăcere amplificată. UP îți asigură toată energia, dorința și încrederea de care ai nevoie pentru un climax intens. Nu există impotență atunci când te aliezi cu complexul de ingrediente și extracte naturale din UP. Motiv pentru care aceasta poate deveni soluția ta permanentă pentru prevenirea disfuncțiilor erectile!