Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed Semne sigure că are chef de o noapte de sex

Semne sigure că are chef de o noapte de sex


Publicat în: 2020-03-25
De cele mai multe ori flirtul se aseamănă cu descifrarea unui cod complex de prin Al Doilea Război Mondial. Este dificil pentru oricine, dar mai ales dacă ești bărbat și dorința și o doză impresionantă de emoție te împiedică să deslușești mesajele subtile pe care ea ți le trimite. Pentru a te ajuta să descifrezi complexul mesaj, experții în domeniu au întocmit o serie de idei care te pot ajuta, atunci când ai o nouă prietenă și nu știi care e următorul pas.

Te invită să petreceți ceva timp doar voi doi

Dacă îți este doar o simplă prietenă și nu vă cunoașteți foarte bine, să știi că acesta este un semn sigur că te privește cu emoție sporită, adică ești pentru ea mai mult decât un simplu amic. Femeile au chef să petreacă timp alături de bărbați lângă care se simt bine, deci ai grijă cum te comporți în preajma ei.
S-ar putea să te întrebe ”Ce faci mai târziu?” sau ”Care sunt planurile tale pentru weekend?” Adică, cu alte cuvinte: ”Ard de dorință pentru tine, trebuie să treci pe la mine”. Este deosebit de clar că este disponibilă pentru sex dacă te invită până la ea după o întâlnire.

Conversații pline de flirt

Cel mai cunoscut mod în care ea își manifestă interesul pentru tine este prin flirt. Adică nici nu îți spune pe direct, ca o persoană bine crescută, dar nici nu tace mâlc. Așa, numai bine cât ce te prinzi ce vrea, dacă ești băiat deștept.
Modalitățile de flirt pot varia foarte mult, că doar nu te gândeai că îți va fi ușor. Dar dacă observi că te complimentează des, poate fi modalitatea ei de a spune că vrea să îți fie mai mult decât prietenă. Ai grijă, dacă spune că te-ai descurcat bine la proiectul prezentat la servici, nu e mare lucru. Dar dacă tot insistă pe atributele tale fizice, atunci ar trebui să îți fie clar. La fel, dacă aduce vorba de fostele tale prietene sau de viața sexuală, de preferințele tale în dormitor alături de ”Ce faci mai târziu?”

Te atinge aparent întâmplător

Da, e un semn clasic prin care ea își exprimă dorința de a te avea în seara asta. Și cum femeile sunt de obicei precaute în preajma bărbaților, dacă a încălcat bariera atingerilor înseamnă că te dorește. Fii și tu atent la acest semn, dacă în mijlocul conversației te atinge ușor pe braț, privind intens în ochii tăi, atunci înseamnă că nu contează ce spune, important este ce nu exprimă în cuvinte. Adică ”La mine sau la tine?”

Răspunde pozitiv la avansurile tale

Știu că ai mai pățit-o de câteva ori, când abordezi o domnișoară la bar, iar ea îți întoarce discret spatele... E o cauză pierdută, nu te mai chinui. Concentrează-te pe acele momente când simți o emoție pozitivă, când ea te încurajează, râde la glumele tale și pare să vrea mai mult.

Îți spune direct ce vrea

Desigur, toate aceste situații sunt doar orientative și poți spera că ai înțeles ce trebuie. Dacă ești norocos, există și acele situații ideale în care ea îți spune direct ce vrea, iar un ”da” entuziast este tot ce vrei să auzi.

Atunci ce îți mai rămâne de făcut?

Dacă vrei cu adevărat să o impresionezi, păstrează la îndemână pentru ea suplimentele Clitorin, pe care le poate lua cu o gură de vin cât timp mai stați de vorbă. Știi că un bărbat pregătit e deosebit de atrăgător în ochii ei, înseamnă instant chef de sex. Așa că fii pregătit și cu un stimulator Clitorin pentru ea, ca să o dai pe spate complet și total. Ajut-o cu o capsulă complet naturală de Clitorin când nu prea se simte în formă, iar hainele vor zbura de pe amândoi.